Sky dhe Perform Group sigurojnë të drejtat për Champions League në Gjermani

Për herë të parë në historinë e UEFA Champions League, të gjitha lojërat do të shfaqen ekskluzivisht në pay-TV në Gjermani dhe Austri nga sezoni 2018/19 deri në sezonin 2020/21.

Sky Deutschland siguroi të drejtat televizive për të gjitha platformat e shpërndarjes dhe do të vazhdojë të transmetojë ndeshjet nëpërmjet satelitit, kabllit, IPTV dhe web / mobile TV (Sky Go dhe Sky Ticket). Perform Group me bazë Mbretërinë e Bashkuar do të transmetojë një përzgjedhje të lojrave në portalin sportiv DAZN.

Detajet financiare nuk u zbuluan. Sipas spekulimeve të industrisë, Sky Deutschland dhe Perform Group do të paguajnë një shumë prej rreth 600 milionë euro për të drejtat ekskluzive në tre sezone. Me kalimin e kohës për fillimin e periudhës së të drejtave të reja, të dyja kompanitë duan të shpallin detaje të mëtejshme rreth marrëveshjes së tyre.

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.