“Sky Q” mbërrin edhe në Itali, ja të rejat që do të sjell dekoderi i ri i Sky

Sky Q është duke sjellë gjeneratën e ardhshme të tij në tregun italian. Transmetuesi premton të transformojë shpërndarjen e programeve lineare, sipas “on demand” dhe ato të rregjistruara. 

“Sot jemi duke përjetuar të njëjtin entuziazëm dhe ndjenjë transformimi që kemi përjetuar në 2003 me lindjen e Sky”, tha Andrea Zappia, drejtues i Sky Italia “Ky është një fillim i ri për ne. Si atëherë, do t’u ofrojmë familjeve italiane diçka që mund të ndryshojë me të vërtetë cilësinë e kohës që ata kalojnë në TV, duke i dhënë më shumë vlerë asaj që ata kanë, që është koha më e vlefshme, koha e tyre e lirë. Teknologjia Sky Q vjen në jetën e përditshme në një mënyrë të thjeshtë, gjithçka është aq e lehtë dhe intuitive saqë çdo veprim i ri kthehet në një moment në një zakon të ri. Nuk është rastësi që një nga fjalët kyçe të fushatës së lançimit të Sky Q do të jetë “Teknologjia”, vetëm për t’ju dhënë një ndjenjë se si teknologjia mund të përmirësojë jetën e njerëzve “.

Të rejat janë duke u zbuluar me kalimin e kohës duke përfshirë përmbajtjen HDR 4K dhe kontrollin e zërit. Ka gjithashtu plane për të sjellë Sky Soundbox dhe pranverën e ardhshme Sky Q Black.

Shërbimi do të jetë në dispozicion nga 29 nëntori. Fillimi i tij u zbulua nga Zappia që nga marsi i vitit 2016.

Ashtu si në Mbretërinë e Bashkuar, dekoderi Sky Q Platinum lidhet me antenën satelitore dhe internetin – Sky ka zbuluar më parë një version të vetëm të internetit për të qenë në punë – Sky Mini punon pa tel me grupe të dyta ndërsa aplikacioni Sky Go vendos përmbajtje edhe celularët dhe tabletat brenda dhe jashtë shtëpisë./imalbania.com/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.