Snapchat vjen me risinë me të re

Mesenxheri i komunikimit  me foto dhe video për Smartphone, Snapchat, që tashmë është bërë mjaft popullor  edhe në Shqipëri ka njoftuar dje përdoruesit e tij, nëpërmjet një mesazhi për risinë më të re që mund të quhet historike për këtë aplikacion.

Pas vendosjes së efekteve të kameras me mimika të ndryshme të cilat të transformonin në karaktere të ndryshme, gjë që e bëri Snapchat mjaft të përdorur, aplikacioni do të mundësoj komunikimin me thirrje dhe video, duke realizuar kështu një hap madhor në historinë e tij.

Ndërkohë Whatsapp ka mundësuar ndryshimin e llojit të shkrimit nëpërmjet disa kodeve të veçanta.

InfoMedia Albania