Sokol Balla në gjyq me gazetarin Elvi Fundo

Video-t të publikuara disa kohë më parë në të cilën gjendej gazetari dhe moderatori i mirënjohur Sokol Balla në çaste intime kanë bërë që ky i fundit të ketë betejën e rradhës gjyqësore në mënyrë që të hiqen të gjitha materialet e publikuara në dëm të imazhit të tij.

Bëhet fjalë për gazetarin dhe kryeredaktorin e CityNews Elvi Fundon. Ai është i padituri i rradhës për heqjen e materialeve intime të Ballës nga portali që drejton si edhe asgjesimin e tyre të plotë nga çdo ruajtës kompjuterik në zotërim të gazetarit Fundo.

12576311_1056728371015659_1117759737_n
Për këtë shkak është bërë edhe  hetimi i gjithë kompjuterave në pronësi të Elvi Fundos, me urdhër të gjykatës,  i cili ende aktualisht është në fuqi.

Sokol Balla para disa kohësh u përball me një dëmtim mjaft të rëndë të imazhit të tij, teksa ai shfaqej në momente intime, në disa materiale filmike të cilat bënë xhiron e portaleve. Gjë që e detyroj Ballën të shkëputej për disa javë nga ekrani.

InfoMedia Albania // J.Kasaj | Ndalohet rreptësisht kopjimi i këtij materialia pa autorizim nga redaksia!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.