#Sondazhi // Cili është emisioni juaj i preferuar: Fiks Fare apo Ça thu…?!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Janë dy formate të ngjashëm dhe mjaft të ndjekur nga publiku shqiptar. Në fashën orare “access prime time” dy formatet investigative satirike, Fiks Fare dhe , janë në “luftë” për të tërhequr sa më shumë vëmendjen e teleshikuesit që çdo mbrëmje përpara ekranit e ka padyshim të vështirë për të zgjedhur Fiorin me Doktorin apo Sajmirin me Gentin!

Prandaj kemi vendosur të hapim në faqen tonë një sondazh për të përzgjedhur se cili është formati juaj i preferuar Fiks Fare apo Ça thu…?!

Kliko këtu për t’ju përgjigjur sondazhit ne Google Plus !

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!