Sonila Meço dhe Delinda Disha paskan të njëjtin hall me bashkëshortët “Ta themi troç se…”

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Të punosh në një ambient me bashkëshortin/-en është një tematikë që shihet me skepticizëm nga pjesa më e madhe e shoqërisë, madje shpeshherë konsiderohet si një bashkëpunim që nuk të jep efikasitet në punë, por ja që nuk ndodh gjithmonë kështu. E kush më mirë se Delinda Disha, një nga aktoret më të komentuara dhe të pëlqyera të momentit, mund të na flasë rreth kësaj teme e të na provojë krejt të kundërtën.

E ftuar në ”Tempora” nga Sonila Meço, aktorja e humorit tregoi mbi përvojën e saj të punuarit me bashkëshortin.

Sonila Meço: ”Ne të dyja kemi një fatkeqësi të përbashkët, le t’ia themi publikut, ne të dyja punojmë me bashkëshortët. Kur të pyesin si është të punosh me burrin, duket sikur e kanë përgjigjen brenda. Dhe kur ti u shfaqesh natyrshëm duke u thënë që shiko se është mbështetje, është i rëndësishëm, sidomos për llojin e profesionit që kemi e të bëhet krah në atë që ti bën, kundërpërgjigjia e tyre është një fytyrë që hmm, ose nuk e kuptoke, qenke shumë naive, ose po më mashtron në këtë moment. Tani ta themi troç se jemi dy, si është të punosh me burrin Delinda?

Delinda Disha: “Mrekulli. Unë nuk e ndiej fare që jemi në një vend pune me Eldon. Eldo është kostumograf në ”Klanifornia”, dhe gjatë gjithë kohës jemi në diskutime, në debate, për të mirë të punës. E mira është se jemi që të dy energjikë. Thonë që tipat e njëjtë shtyhen, nuk tërhiqen, por me ne ka ndodhur një kimi tjetër, merremi vesh shumë mirë. E kuptojmë njëri-tjetrin dhe pa folur, na mjafton një shikim.”

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!