Sonte nata e nëntë e “Big Brother Albania”

Tashmë kanë kaluar mbi 50 ditë, dhe loja reality e Big Brother Albania është bërë tepër interesante javët e fundit.

Ashtu si jashtëzakonisht më parë, këtë edicion patëm zhvillime mjaft të mëdha për spektaklin dhe rrallë të hasura për këtë format në edicionet e kaluara.

Të Shtunë e kaluar, Big Brother vendosi të prejashtoi Damiano Agalliu për shkak të thyerjes së rregullave në shtëpi dhe mos mbajtjen e sekretit për hyrjen në garë. Po ashtu edhe për mardhënien me një vajzë jashtë shtëpisë, për të cilën nuk kishte rrëfyer përpara produksionit të spektaklit. Bashkë me të automatikisht edhe Armela. Po ashtu Xheni dhe Benardi, u larguan nga shtëpia me procesin e votimit.

Por ndërsa në garë u larguan dy çifte, në të erdhën katër çifte të reja që java s’ka qënë e lehtë java e parë në izolim. Por shtëpia, duket se ka qënë përgjithësisht jo në ankth, pasi për shkak të zhvillimeve të fundit, kjo javë nuk ka pasur nominime.

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.