-Prakashi dhe Koshalia vijne ne shtepine Raxhvanxh. Prakashi flet me Vasundren per Alekun. Ai thote se pas ikjes se Sadnes Aleku u kthye perseri me probleme mendore dhe ai mendon akoma se Sadna do kthehet. Prandaj ta mbyllesh ate ne dhome eshte shume e rende. Me pas ai e pyet per Gunin dhe Pratamin. Vasundra i thote se Pratam eshte ne Amerike dhe do vije se shpejti qe te punoje ne biznesin tone. 
-Anmoli shkon ne aeroport dhe merr Gunin e cila ka ardhur nga Mumbai. Ne makine Guni i thote Anmolit se e mori kupen e fitores. Ajo ka shkuar ne Mumbai per te marre pjese ne nje konkurs kercimi por vetem Anmoli e dinte dhe e mbeshteti. Ata vendosin mos te thone gje ne familje. Guni takohet me Ragnin dhe Alekun. Ajo i jep dhurate Tamanes nje kuti tualeti. Guni e fsheh trofeun ne dollap por Ragni e sheh teksa kontrollon ne dollap per uniformen e vajzave. Ragni thote me vete se nese Vasundra e merr vesh do inatoset qe Guni nuk shkoi per studime por ne konkurs. 
-Aleku i tregon Ragnit se ka pikturuar Vasundren. Ai i thote se ka frike mos Vasundra e gris sic grisi balonen por Ragni i thote se ajo ka per ta pelqyer shume.
-Ragni shkon tek Guni dhe i thote se ajo duhet te beje ate qe don ne jete. Guni eshte gati ti thote per konkursin por vjen Anmoli me vajzat.
-Aleku shkon dhe i tregon Vasundres pikturen. Vasundra preket. Aleku i thote nese ajo do i jape dicka si shperblim. Vasundra i thote cfare do dhe Aleku i thote se do nje trofe si Guni. Vasundra shokohet dhe e pyet Alekun ku e gjeti. Ai i thote se e gjeti ne dhomen e Gunit. Vasundra therret Gunin dhe i bertet. Ragni dhe Anmoli vijne. Anmoli thote se ai i dha leje qe ajo te shkonte ne Mumbai. Vasundra i bertet Anmolit. Anmoli i thote: E pranoj qe femijet nuk jane biologjikishit te mite por dashuria qe ju kam dhene atyre eshte e vertete. Kam jetuar ketu per 6 vjet dhe te gjithe ju jeni si familje per mua, do e mbroj familjen time deri ne frymen e fundit, ja kam premtuar kete Ranvirit. Vasundra i bertet Anmolit duke i thene se ai do vetem pasurine dhe biznesin tone.

Marrë nga Bidai-TV Klan (FB)

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.