Sot në serialet e Tring | 02/10/17

Jete, ora 21:00 – 3Plus

Episodi 86

Derja gjen një fletë gazete brenda një libri. Çfarë fshihet në të? Murati shkon t’i kërkojë dorën Hajatit te vëllai i saj, por duket se do të dalë i zhgënjyer nga shtëpia. Të gjithë vihen në kërkim të gjyshit, por ku është ai?

 

Flakë Pasioni, 21:45 – 3plus

Episodi 5

Një shtatzëni e papritur prish gjithë planet e Kerimit. Si do ta presë Hyljaja lajmin se Filizi pret një fëmijë nga burri i saj? Meleku përpiqet të nisë nga e para jetën e saj me vajzën e vogël në krahë. Barjami sjell një vajzë tjetër në shtëpi, por cila është ajo?

 

Rikthimi 19:00 – 3Plus

Episodi 126

Horhe njofton Lorenën se do të përballet ligjërisht me të për kujdestarinë e Emilianës. Monika maskohet si infermiere dhe arrin ta shohë Emilianën. Çfarë gjen ajo në dhomën e spitalit? Horhe dhe Elena përballen ashpër mes tyre dhe ai i tregon se ka dijeni për romancën e saj me të vëllanë. Ç`dyshime ka Monika për gjendjen e Emilianës?