Sot në serialet e Tring | 18/09/17

Jete, ora 21:00 – 3Plus

Episodi 76

A është pajtuar vërtet Murati dhe Hajati? Ceremonia tradicionale e dorëzimit të pajës së Hajatit do të jetë një ngjarje plot me surpriza. Një tjetër rrezik paraqitet për kompaninë, e cila mund të falimentojë nga çasti në çast.

 

Mos u dorëzo, 21:45 – 3plus

Episodi 160

Ixhlali vazhdon të takohet fshehurazi me Fëratin. Nuri fiton lirinë. Çfarë do të bëjë Elmasi kur të mësojë që fëmijën e saj e ka marrë Xhahiti? A do të besojë Jigiti në pafajësinë e Nurit?
Rikthimi 19:00 – 3Plus

Episodi 116

Monika do të largohet nga shtëpia dhe askush nuk pranon ta dëgjojë.

Monika i tregon Horhes disa detaje të hollësishme nga dita e diplomimit të tyre dhe i rrëfen se ajo është Monika Serrano.

Elena i pohon Vikit se e ka helmuar dalëngadalë dhe Viki ndërron jetë.

A do ta besojë Horhe Larrea historinë e Monikës?