Spartak Ngjela shkujdeset në emision, i bie celulari gjatë programit por reagimi tij do t’iu habisi | VIDEO

I ftuar në një intervistë në Report TV, avokati dhe politikani i njohur Spartak Ngjela ka patur një rast jo shumë të këndshëm.

Ndërsa ishte duke folur rreth reformës në drejtësi, dikush i ka telefonuar duke e gjetur ngjelën disi në një situatë që rrallë preferohet.

E ndërsa ishte duke fikur telefonin, i acaruar është dëgjuar teksa të shajë me zë tepër të ulët “Të q$#&sha motrën”, moment ky i cili nuk është harruar të kapet nga kamerat.