Sulejmani i Madhërishëm – 28.09.2020 | Vajza e Mihrimah rrëmbehet nga Nigar

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Vajza e sulltaneshë Mihrimah rrëmbehet nga Nigar.
Hyrrem e xhindosur shkon dhe akuzon sulltaneshë Shah për rrëmbimin e mbesës së saj.
A do të mund të rikthehet shendodhë e mirë në saraje princesha e vogël?
Cili do të jetë fundi i Nigar?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!