“Sulltanesha Kosem”: Sulltan Ahmeti merr vendim tjetër për Sulltaneshë Safijen, ja se çfarë do të shihni sonte! / 27.03.2018

Sulltan Ahmeti merr një vendim tjetër për Sulltaneshë Safijën.

Hasan pasha merr miratimin e Sulltanit në lidhje me gruan e tij Hymanshah.

Kosem zbulon spiunët e Safijes dhe arrin të marrë emrat e të gjithë bashkëpunëtorëve.

Sulltan Ahmeti kërkon të ndërtojë xhaminë më madhështore në botë që do të mbajë emrin e tij Xhamia e Sulltan Ahmetit dhe që sot njihet ndryshe si xhamia blu në Stamboll.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.