Syri TV vjen në tokësorin digjital në Fier dhe Korçë

Ndërsa ka pak javë që është lancuar, Syri TV vazhdon të shtrijë sinjalin e tij në digjitalin tokësor në të gjithë vendin.

Syri TV prej disa ditësh ka filluar transmetimin në qytetet Fier dhe Korçë i mbështetur në paketën televizive të RadioTelevizionit Shqiptar.

Kanali informativ mund të ndiqet në kanalin 25, aksesimi i të cilit mund të bëhet përmes kërkimit automatik.

Syri TV u lancua gjithashtu në platformën OTT, TIBO TV duke shtrirë mbulimin e tij në të gjithë trojet shqipfolëse./InfoMediaAlbania/