Të shihni pornografi nga celulari i zakonshëm? Harrojeni, Brazzers “shpik” teknologjinë e re e cila do të jetë ideale për të gjithë!

Industria e pornografisë ka një rekord mbresëlënës të inovacionit në teknologjinë për të rritur. Brazzers po kërkon të mbajë këtë reputacion me një koncept të ri për një smartphone.

Kompania ka imagjinuar një lloj teknologjie të çuditëshme për celularët, e cila në fakt me këtë hov të jashtëzakonshëm të risive që smartphone-ët kanë marrë, nuk do të jetë çudi.

E ashtuquajtura Peach Brazzers sjell përvojën e shikimit në hologram të videove pornografike e cila sjell kënaqësi nëpërmjet vibrimit.

Pajisja gjithashtu ka një ekran rezistent ndaj spërkatjes që Brazzers pretendon se do të përballojë të gjitha dhe çdo lëngje.

Shqiptarët do e blinin me siguri :P!/imalbania.com/

 

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.