“Tea ka menduar sa bukur flet more kodosh”/ Arjani “nuk kursen” as Andin, “e akuzon” si personazh fallco

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ndonëse publiku ishte në pritje për të parë takimin e parë në “PërPuthen” për këtë javë, emisioni i sotëm mori komplet një rrjedhë tjetër

Debatet të njëpasnjëshme u shoqëruan dhe me bisedën me tone të ashpra që Andi pati me opinionistin Arjan Konomi. Ky i fundit e akuzoi djalin si “fallco”, nëse ai e bazon argumentin e tij në mendimin e publikut. Ajrani tha se Andi duhet të jetë vetvetja dhe të mos flasë në emër të publikut. Ndërsa Andi e ilustroi argumentin e tij me një shembull në lidhje me Tean.

Arjan Konomi: Ti je njeriu më fallco këtu, unë kam parë në takimin e parë që je fallco, po të shohim takimin e dytë dhe të shohim.

Andi: Unë s’jam fallco këtu dhe ndikon, në momentin që janë bërë 200 veta dhe më japin argumente më të forta, unë e marr për bazë, ashtu siç edhe ti do ta marrje për bazë.

Arjan Konimi: Paske ardhur këtu për të dhënë zëdhënësin e ndjekësve të tu ti qofsh kështu. Ke respekt për veten tënde ti. Ti do të bësh romanticizmat që të kënaqësh njerëzit sipërfaqësor.

Andi: Shiko Arjan. Ndjekësit kanë kapur një fragment, ku në momentin që po shfaqej takimi im dhe i Teas, Tea më ka parë me një shkëlqim të syve që mua më emocionoi.

Arjani: Ndërkohë Tea ka menduar sa bukur flet mor kodosh.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!