Teen Choice Awards 2014, fituesit: triumfojne Pretty Little Liars dhe The Vampire Diaries

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Teen Choice Awards 2014: Pretty Little Liars çon në shtëpi 6 çmime, ndërsa The Vampire Diaries fiton 4 çmime.

Pretty Little Liars kryeson edicionin 2014 të Teen Choice Awards: seriali i ABC Family, përveç se ka fituar për herë të parë në historinë e vet çmimin në kategorinë e serialit tv më të mirë dramatik, është vlerësuar edhe me 5 çmime të tjera falë Ian Harding (aktori më i mirë), Lucy Hale (aktorja më e mirë), Tyler Blackburn (aktori më i mirë veror), Ashley Benson (aktorja më e mirë verore) dhe Sasha Pieterse (breakout star femër). Rezultate të mira edhe për The Vampire Diaries (seriali më i mirë fantasy, Ian Somerhalder, Nina Dobrev dhe Candice Accola), The Voice (Tv Reality Competition Show, Adam Levine dhe Shakira) dhe Teen Wolf  (Tyler Hoechlin, Dylan O’Brien). Seriali më i mirë comedy është shpallur The Big Bang Theory.

Lista e plotë e çmimeve:

Choice TV Show, Drama: Pretty Little Liars
Choice TV Actor, Drama: Ian Harding, Pretty Little Liars
Choice TV Actress, Drama: Lucy Hale, Pretty Little Liars
Choice TV Show, Fantasy/Sci-Fi: The Vampire Diaries
Choice TV Actor, Sci-Fi/Fantasy: Ian Somerhalder, The Vampire Diaries
Choice TV Actress, Sci-Fi/Fantasy: Nina Dobrev, The Vampire Diaries
Choice TV Show, Comedy: The Big Bang Theory
Choice TV Actor, Comedy: Ross Lynch, Austin & Ally
Choice TV Actress, Comedy: Lea Michele, Glee
Choice TV Animated Show: The Simpsons
Choice TV Reality Competition Show: The Voice
Choice TV Reality Show: Keeping Up With the Kardashians
Choice TV Villain: Dylan O’Brien, Teen Wolf
Choice TV Reality Personality, Male: Adam Levine, The Voice
Choice TV Reality Personality, Female: Shakira, The Voice
Choice TV Male Scene Stealer: Tyler Hoechlin, Teen Wolf
Choice TV Female Scene Stealer: Candice Accola, The Vampire Diaries
Choice TV Female Breakout Star: Sasha Pieterse, Pretty Little Liars
Choice TV Male Breakout Star: Brett Dalton, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.
Choice TV Breakout Show: Faking It
Choice Summer TV Show: Wipeout
Choice Summer TV Star, Male: Tyler Blackburn, Pretty Little Liars
Choice Summer TV Star: Female: Ashley Benson, Pretty Little Liars

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!