Vdes në moshën 63 vjeç Robin Williams, dyshohet vetëvrasje

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Aktori i njohur Robin Williams është gjetur i vdekur në banesën e tij në Kaliforni të hënën e 11 gushtit 2014.

Sipas policisë pista kryesore për vdekjen e 63 vjeçarit është ajo e një vetëvrasjeje.

Policia lokale informon se aktori i njohur për filmat si “Good Morning Vietnam” është gjetur i vdekur në banesën e tij menjëherë pasi oficerët I ishin përgjigjur një telefonate emergjence.

Williams ka fituar dhe një Oskar për rolin e tij në “Good Will Hunting”.

Në të kaluarën e tij ka pasur dhe problem me alkoolin dhe drogën.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!