Tensioni Turqi-Greqi | Media e njohur turke transmeton fjalimin e Erdoganit me titra greke

Së fundmi, situata mes Turqisë dhe Greqisë është tensionuar shumë. Përpos asaj që ka ndodhur mes dy vendeve të Mesdheut, edhe një situatë tjetër aspak normale ka tërhequr vëmendjen.

Agjencia e lajmeve “Anadolu Ajansi” në mes të kësaj përplasjeje ka transmetuar pamjet e presidentit Erdogan me titra greke.

“Hajdeni, të gjitha vendet e Mesdheut të bashkohen dhe të gjejnë një formulë të pranueshme për dicka që do të mbrojë të drejtat e të gjithëve”, shkruan media turke, duke bërë titra në gjuhën greke.


Kjo ngjarje ka habitur opinionin publik dhe nuk dihet se përse media e njohur turke ka vepruar në të tillë mënyrë.