Tërmeti në Shqipëri, Alketa Vejsiu përlotet në emisionin italian të Rai 1

Prezantuesja Alketa Vejsiu ka qenë e ftuara speciale në emisionin live të Rai 1 pasditen e kaluar për të përcjellë situatën e shkaktuar nga tërmeti që ka prekur vendin tonë.

E pyetur nga prezantuesja e njohur italiane Lorella Cucarini mbi ndjesitë dhe çka po përjetohet në vendin tonë, Vejsiu teksa po tregonte disa nga historitë e dhimbshme nuk ka mundur të mbajë lotët në transmetim direkt.