“The Man in the High Castle” seriali më i shikuar në Amazon Prime

“The Man in the High Castle” është seriali më i shikuar në platformën ndërkombëtare të Amazon. I shfaqur me premierën e tij të parë më 20 Nëntor, seriali dramatik shënoi një nga sukseset më të mëdhaja të Amazon Prime duke thyer rekorde shikueshmërie.

Ndërkaq duke parë këtë sukses të papritur, Amazon ka vendosur që të rinovojë serialin me një sezon të dytë.

I disponueshëm për tu parë në SHBA, Mbretërinë e Bashkuar, Gjermani dhe Austri, “The Man in the High Castle”  theu rekordin e “Bosch”, të cilin Amazon Prime e quajti si një ndër mët të shikuarit, ku edhe ky serial do të shfaqi sezonin e tij të dytë vitin e ardhshëm.

Bazuar në novelën e vitit 1962 nga Philip K. Dick me të njejtin emër, “The Man in the High Castle” është një prodhim nën drejtimin e producentit Frank Spontiz.

Përveç këtij seriali, këtë javë Amazon ka njoftuar rinovimin e serialeve “Hand Of God” dhe “Red Oaks” gjithashtu është në prodhimin e pesë serialeve të reja që do vijnë në primetime së bashku me 3 show për fëmijë.

Info Media Albania| Nuk lejohet kopjimi i këtij materiali pa autorizim.