“The Voice Kids”, nis përzgjedhja e zërave më të mirë

“The Voice Kids” është më afër se kurrë! Përgjatë gjithë muajit shtator, “The Voice Kids” do të jetë në kryeqendrat shqiptare për të dëgjuar zërat që do të drithërojnë skenën e Audicioneve të Fshehura së shpejti në Top Channel.

Pasi produksioni ka parë qindra aplikimet që kanë ardhur, tani është koha t’ju takojnë nga afër. Nëse jeni prej 6 deri në 14 vjeç, keni aplikuar apo jo gjatë këtyre muajve, e rëndësishme është që të keni ëndërr muzikën dhe të këni besimi se jeni Zëri i Shqiptarëve.

Nuk ka rëndësi nëse keni publikuar një këngë në të shkuarën, nëse keni marrë pjesë në festival dhe programe të tjera televizive, nuk ka rëndësi nëse asnjëri nga familja dhe miqtë nuk e di që ju këndoni.

Audicioni çelet me Tirnaën, më 9 shtator, në studiot e Top Channel, Piramida, ora 11:00. Më pas:

12 Shtator, Audicioi i Vlorës, Pallati i Kulturës, ora 13:00

15 Shtator, Audicioni i Prishtinës, Zyrat e Top Channel, Pallati i Rinisë dhe Sporteve, ora 13:00

19 Shtator, Audicioni i Korçës, Biblioteka e Fëmijëve, Ora 13:00

22 Shtator, Audicioni i Shkodrës, Qendra Kulturore e Fëmijëve, Ora 13:00.

Për të gjithë ata që e kanë të pamundur ardhjen në këto data, mundësia e fundit për të qenë pjesë e “The Voice Kids” është më:

14 Tetor, Audicioni i Tiranës, Studiot e Top Channel, Piramida, ora 11:00.

Shkruani të ardhmen tuaj muzikore në programin më të madh e më të suksesshëm të talenteve të reja në Shqiptari.

Marrë nga Top Channel

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.