“The Voice of Albania 6”, nisin aplikimet për audicionet

Pa kaluar ende disa ditë nga mbarimi i talent show-t më popullor në Shqipëri për zbulimin e talenteve të rinj “The Voice of Albania” i cili si fitues të edicionit të pestë nxorri Tiri Gjoçajn, Top Channel ka shpallur zyrtarisht aplikimet e edicionit të gjashtë të “The Voice…”.

Për të gjithë të rinjtë të cilët mendojnë se mund të jenë zëri i ardhshëm i Shqipërisë, dhe që kanë dëshirë të plotësojnë formularin në faqen zyrtare të spektaklit duke klikuar këtu.

“The Voice” është një patentë ndërkombëtare e cila në Shqipëri ka patur një sukses të jashtëzakonshëm.

Copyright IMAlbania.com | Ndalohet riprodhimi pa autorizim nga redaksia.

REKLAMA
loading...

1 Koment

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.