TNT, kanali më i ri all news

Në platformën Tring është shtuar së fundmi një kanali i ri.

Është fjala për një televizion të ri informativ që i shtohet tregut mediatik shqiptar.

Kanali është në fazë eksperimentale dhe pritet të fillojnë edhe programe të prodhuara nga stafi i tij.

TNT ka online edhe website-in zyrtar që e gjeni në adresën TNT.live

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.