Top News ende në gjumë…

“Top News, do të jetë kanali kryesor inormativ i Shqiptarve”, kjo frazë fjalësh ishte një nga ato që Dritan Hoxha, themelues i Top Channel dhe Digitalb, pati thënë në fillimet e kanalit all news të Top Media. Një ëndërr e Tanit e cila mesa duket iku bashkë me të.

Në një moment kur pothuajse të gjithë mediat kryesore “all news” në Shqipëri, kanë si lajm të fundit disa minuta pas mbarimit, mbledhjen e Këshillit të Lartë të Sigurisë, Top News ende nuk ka asnjë informacion të titruar rreth këtij lajmi.

This slideshow requires JavaScript.

Ku në vend që të ishte ndër të parët, dhe më të priviligjuarit ndër kanalet simotra të tij, ky kanal i platformës Digitalb, nuk mund të konkurojë as edhe me një televizion lokal me fonde minimale.

IMA

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.