Top News godet përsëri

 

Top News është një nga kanalet më satirike dhe njëkohësisht informative në trevat shqiptare dhe kudo ku ka Digitalb. Mos u çudisni ndodh që kanalet njëkohesisht të jenë edhe pjesë e humorit, ku ndryshe nga ç’është tradita, humori vazhdon pa pushim çdo sezon televiziv si në verë ashtu edhe në dimër. Kësaj here humori I radhës ka qënë tek djegia e plehrave ku në vënd të shkruhet “djegia e plehrave” është shkruajtur “djegja e plehrave”.

Është  qesharake dhe paksa për të ardhur keq që Digitalb e lë këtë kanal në mëshirë të fatit, sepse më shumë ka gabime sesa cilësi lajmi. Kjo nuk është hera e parë që ky kanal bën gafa  te tilla. Duke bërë që abonentët e platformës dhe mos ta shikojnë atë gjë që shkakton një shikueshmëri tepër të ulët të tij.

 

IMA/ J.Kasaj

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.