U shërua nga koronavirusi, gjyshja 99-vjeçe i kthehet video-lojërave

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Florentina Martin, gjyshja 99-vjeçare nga Spanja e cili arriti t’i mbijetojë koronavirusit i është rikthyer jetës së saj normale, përkatësisht pasionit të saj më të madh, video-lojërave.

Nuk na qëllon të dëgjojmë apo të shohim gjyshe të tilla të cilat edhe pse vitet kalojnë janë përherë e më aktive.

Mbesa e saj, Noelia Valle u shpreh se kur gjyshja e saj u infektua me koronavirus frika e saj më e madhe ishte se ajo do të vriste veten, pasi e ka shumë frikë vetminë.

Ndër të tjera Valle u shpreh se gjyshja e saj u infektua me koronavirus, në festën e ditëlindjes së 99-të saj, pasi të pranishmit ishin të gjithë pa maska dhe pa ruajtur distancë fizike me njëri tjetrin.

Sfida me koronavirusin nuk ka qenë aspak e lehtë për gjyshen spanjolle, por ja që arriti t’ia dalë duke u kthyer edhe më energjike. Tani ajo kalon kohë me stërnipin e vet pesë vjeçar Pedro, me të cilin luajnë video-lojëra shumicën e ditës.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!