Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

UEFA ka publikuar një promo për ndeshjen mes Francës dhe Shqipërisë që do të luhet mbrëmjen e nesërme.

Promoja ka përmbledhur disa prej momenteve të ndeshjeve të para të Francës dhe Shqipërisë.

Gjithashtu ka edhe disa momente mjaft të bukura nga fushata eleminatore e Shqipërisë.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!