Merrni masa: Facebook mund t’ju fshijë fotot

“Facebook” ka kërcënuar se do të fshijë fotot e hedhura përmes telefonit nëse nuk instalohet aplikacioni i saj më i ri, Moments.

Rrjeti social u ka bërë të ditur përdoruesve se fotot e përcaktuara si të sinkronizuara privatisht nga telefoni në profilin e tyre online do të fshihen.

Ky paralajmërim nuk bëhet i vlefshëm nëse përdoruesit do të aktivizojnë Moments app para 7 korrikut. Por për ata të cilët nuk e dëshirojnë këtë aplikacion të ri të Facebook ekziston gjithmonë mundësia për t’i shkarkuar këto foto para afatit të fundit.

Moments app i lejon përdoruesit të organizojnë e të shpërndajnë privatisht fotot përmes telefonit apo edhe të shkarkojnë apo fshijnë fotot e sinkronizuara përmes telefonit.

Ky aplikacion është lançuar në vitin 2015 dhe mund të shkarkohet përmes Google Play dhe Apple’s App Store. Sot ai renditet në 100 aplikacionet në të shkarkuara.

/ Top Channel

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.