Tring aty ku serialet dramatik ritransmetohen në kanalin humoristik

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Të gjithë e mendonim Smile, kanalin e humorit në platformën Tring , si një kanal dedikuar së qeshurës, ku në fakt në vend që të bëj për të qeshur të bën për të qarë.

Çudia e rradhës në rubrikën e monitorimeve të InfoMedia Albania, është ajo e serialit të mirënjohur turk në Tring, “Stina e Qershiv”e që transmetohet në kanalin e serialeve 3Plus, i cili kohët e fundit mesaduket ka ndërruar kategori duke u klasifikuar si një serial komik dhe jo si një dramë, pasi ai po transmetohet tashmë edhe në Smile duke e nxjerrë këtë kanal krejtësisht jashtë tematikës së tij.

Mos ndoshta stafi i Tring ka harruar tashmë se Smile kanali ku e qeshura duhet të ishte kryefjala, duhet të ishte i pasuruar me sketche, Stand up comedy, programe televizive shqiptare dhe të huaja me aktoret më të mirë të humorit dhe jo me tragjedi dashurie?

Copyright IMAlbania.com

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!