“Një pjesë e imja” nga e Hëna në TV Klan

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Pas një kohe të gjatë pritje më në fund seriali turk i shumëpremtuar në Televizionin Klan, “Një Pjesë e imja”, do të zvëndsojë telenovelën latine “Duaje Jetën” e cila përfundoi disa ditë më parë.

InfoMedia Albania ka arritur të zbulojë se “Një Pjesë e Imja” do të startojë ditën e Hënë (20 Qershor 2016) ora 16.05.

Një pjesë e imja (Kaderimin Yazıldığı Gün), i cili do te transmetohet nga e Hëna në të Premte, flet për historinë e luftës së një nëne birësuese për të mbajtur fëmijën, kur përmes një kthesë e fatit ajo zbulon se ai është fëmija i saj biologjik. Historia bëhet më e komplikuar kur ajo bie në dashuri me babain e fëmijës së saj. Një  histori dramatike me aktorët Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Gürbey İleri, Metin Çekmez, Gül Onat, Goncagül Sunar, Hakan Meriçliler, Kemal Kocatürk, Serdar Özer.

Një familje e pasur është duke pritur për djalin e tyre të madh për të lindur një trashëgimtar. Kur gruaja e tij ka vështirësi në shtatzani ata gjejnë një birësuese të quajtu Elif. Ajo është në nevojë të madhe të parave dhe u mashtrua lehtësisht nga familja e kastës së pasur. Kur ajo zbulon se ajo është në fakt nëna biologjike e foshnjës ajo lufton për ta rrimarë atë përsëri. Gjërat janë komplikuar edhe më tej nga dashuria që rritet mes Elifit dhe të djalit të madh të familjes, ndërsa familja e fuqishme të luftojë përsëri dhe të refuzojë të dorëzojnë trashëgimtarin e tyre. A do të arrij Elifi të marri fëmijën e saj?

Copyright IMAlbania.com

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!