Veprën e re artistike në Tiranë e inaguroi Ajola dhe Kajan; Ja për cfarë bëhet fjalë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Djali i kryebashkiakut të Tiranës dhe Ajola Xoxës, nuk shfaqet shpesh në rrjetet sociale, por mesa duket mami Ajola ka bërë një përjashtim kur bëhet fjalë me artin.

Ajo ka publikuar një fotografi të vetën dhe të Kajan në një bankë shkollë pikërisht në rrugën mes Ministrisë së Bujqësisë dhe Ministrisë së Financave.