Viacom do të sjellë versionin italian të kanalit Spike

Viacom International Media Networks (VIMN) ka blerë sëfundmi një nga frekuencën FTA DTT në Itali nga Scripps Networks Interactive për transmetimin e kanalit të saj Spike TV në versionin italian.

Në të njëjtën kohë, VIMN pati konfirmuar marrëveshjen joint venture me De Agostini Editore për kanalin me lëshimin e kanalit Super!, i cili transmeton gjithashtu në rrjetin digjital tokësor në Itali. VIMN nga kjo marrëveshje zotëron 50% të aksioneve në këtë kanal.

Loading...

Viacom ka në pronësi të saj edhe dy kanale të tjera Free-to-air në Itali, Paramount Channel dhe VH1, ndërsa Spike Italy pritet të nisë transmetimin në fund të muajit tetor.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO