Vogue heq supermodelet nga kopertina dhe ja lë vendin punëtorëve të thjeshtë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kopertina e saj është zakonisht e “zënë” nga yje të hollywood apo supermodele, por revista e famshme “Vogue” ka lënë mënjanë të pasurit e të famshmit, për të favorizuar punëtorët.

“Bibla” e modës në Britani ka thyer traditën, për të nderuar heronjtë e përdisthëm që rrezikuan jetën e tyre gjatë pandemisë.


Narguis Horsford, një shofer treni 25-vjeç, u zgjodh të përfaqësojë miliona punëtorë në Mbretërinë e Bashkuar. Ndërkohë Anisa Omar, 21-vjeç, asistente në supermarket u bë gjithashtu pjesë e heronjve të kopertinës së “Vogue”. Në kopertinë ishin po ashtu edhe mami e infermiere.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!