Xhesuri dhe e Bukura: Adalet takon Tahsin në burg, ja se çfarë do të shihni nesër

Xhesur çon Syhan në shtëpinë e tij për të kuruar plagët e kësaj të fundit Ata të dy flasin  për herë të parë pas vdekjes së Fygen.

Syhan pëpriqet t’i shpjegojë që gjithçka ndodhi ishte një plan i thurur nga Rizai. Si do të reagojë Xhesuri?

Adalet takon Tahsin në burg. Çfarë ka për t’i thënë ajo?

Xhesur mbledh rrobat e mamasë s tij dhe largohet.

Cilat janë dyshimet e reja që ngreh policia?

Xhesuri shkon në vendin ku babai i tij ka vdekur.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.