Xhesuri dhe e Bukura | Turhan i rrëfen Banusë arsyen se pse ai qëlloi Xhesurin / 24-12-2017

Syhan pyet edhe njëherë vëllain e saj se çfarë fsheh babai i tyre dhe i rrëfen se kush është Xhesuri në të vërtetë. Si do e presë këtë gjë Korhan?

Bylent i thotë Xhahides se kërkimet e policisë mund të çojnë te ata.

Xhahide kërkon ndihmën e Hylias. Çfarë do të bëjë ajo?

Turhan i rrëfen Banusë arsyen se pse ai qëlloi Xhesurin.

Xhesur takohet me Bylent dhe e pyet nëse ka diçka për ti rrëfyer. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Syhan i thotë Xhesurit se historia e tyre ka mbaruar para se të fillojë dhe se kushdo ta fitojë çështjen, si ai si babai i saj, ajo do të dalë e humbura.

Në darkën familjare, Tahsin rrëfen se kërkon të prishë partneritetin me Xhesurin. A do të pranojnë fëmijët e tij?