YouTube than baterinë e iPhone dhe iPad

YouTube duket se shkarkon baterinë e iPhone dhe iPad me shpejtësi. Një sërë përdoruesish të pajisjeve Apple raportojnë se ky aplikacion i videove u “rrëzon” baterinë.

Që kur iOS 11 doli, një numër njerëzish janë ankuar e përditësimi i iPhone dhe iPad u harxhohet shumë shpejt bateria.

Shumë njerëz raportojnë se bateria e tyre bie 20 për qind më shpejt në vetëm gjys ore. Por ata thonë se kjo ndodh edhe kur mbyllet aplikacionin, pavarësisht faktit se YouTube nuk vazhdon dhe në ekran.

Megjithatë ajo mund të kontrollohet tek Settings dhe mendohet të jetë një problem i përditësimit, për të cilën Apple po kontrollon

Top Channel