Zyrtare, Erion Isai drejtori i ri i Teatrit të Kukullave

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Këshilli i Ministrave ka zyrtarizuar në mbledhjen e sotme emërimin e aktorit Erion Isai drejtor të Teatrit të Kukullave. Ai do të zëvendësojë në këtë post Monika Lubonjën e cila pak kohë më parë dha dorëheqjen. Isai është i njohur në angazhim që ka pasur si aktor në emisionin e njohur të humorit “Portokalli”, por edhe për shfaqje të ndryshe në teatër.

Vendimi

Z. Erion Isai emërohet drejtor i Qendrës Kombëtare tё Kulturës për Fëmijë dhe Teatrit tё Kukullave.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

K R Y E M I N I S T R I

EDI RAMA

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!