01.10.2018 | Sot në serialet e Tring

Pavaresisht Dashurise – EPISODI 43

9pav

Damlla i rrëfen Denizit për fajdexhinjtë që i trokitën në derë, por kush do t’i gjejë të dy bashkë? Defne lexon një nga letrat që Jallëni i ka dërguar së ëmës kur ka qenë fëmijë. Jeshimi tundohet t’i përgjigjet komenteve provokuese të Habibes në rrjetet sociale. Topraku vazhdon të flirtojë me Lejlën me shpresën se ajo do ta pranojë sërish në jetën e saj.

Tre Anat – EPISODI 102

68an

Ana Lusia tronditet kur Marselo i rrëfen se gruaja e tij, Ana Letisia, është motra e saj, se Soledadi nuk është e ëma dhe se ato janë tri motra binjake. Ana Lusia, pasi shikon fotografinë e motrës së saj, kupton se janë identike dhe i kërkon Santiagos që të largohet përfundimisht prej saj. Ç’do të ndodhë tani që e vërteta doli në dritë?

Pesë Yjet – EPISODI 84

50yjet

Motrat duan të zgjidhin një problem që ka të bëjë me Munjekën. Virhinia e ka pyetur nëse ajo do të punojë në hotel apo në shtëpinë e Ignasios, kështu që Munjeka ka dhënë dorëheqjen. Karla vendos që ta marrë sërish në punë duke i ofruar orët e kërkuara prej saj. Luço është ende i zemëruar me Karlën, ndërkohë që Virhinia i lutet Havos që të mos ikë.