02/05/2018 | Sot në serialet e Tring!

Dhoma 309 – EPISODI 136

 

Kurtullushi i kërkon Onurit ta strehojë për disa ditë në shtëpinë e tij. Eroli trembet se gjyshja mund të mësojë për skandalin e tij të fundit në hotel dhe druhet se mund të shkarkohet nga detyra e tij si kreu i ndërmarrjes.  Filizi mëson për skandalin e Erolit dhe largohet nga shtëpia. Lale dhe Onuri vendosin të divorcohen.

Flake pasioni – EPISODI 157

Filizi dhe Hylja përshëndeten me njëra-tjetrën dhe ndahen në paqe.  Syhejla mëson që Bajrami ka marrë rrobat e tij nga shtëpia. Hylja dhe Mahiri e mësojnë vendndodhjen e këtij të fundit.  Kerimi dhe Hazeri përballen sërish me njëri-tjetrin.

Dashuri e Tradhetuar – EPISODI 273

Anika do të poshtërohet në festën që Vihani ka organizuar për miqtë në shtëpinë e tij. Teksa ajo mbyllet në kuzhinë, Bulbuli dhe Vihani shijojnë çaste romantike. Anushka i rrëfen Monës të vërtetën për Ranon. Si do të ndihet ajo kur të kuptojë se e bija ka vrarë dikë?

Përgjithmone e jotja – EPISODI 113

Olvido shikon disa fotografi të vjetra dhe njeh gjyshin e saj të ndjerë me Martitën. Irana shtiret e lumtur për Veronikën kur birëson një djalë të vogël. Citlali e këshillon Vanesën të dëgjojë zemrën e saj dhe të tregohet e sinqertë me Rodrigon. Angustia përpiqet të poshtërojë Rufinën dhe gratë e tjera në pension, por këtë herë znj. Liça I mbron. Diego pret të takohet me Stefanon, kur del Irana dhe mburret për fejesën e saj. Davidi dhe dr. Vijanueva e çojnë Olvidon në vilën Balmaseda.

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.