02.07.2018 | Sot në serialet e Tring

Dhoma 309 – EPISODI 180

Eroli njofton Betylin për rikthimin e Ozges dhe ata vendosin ta përdorin praninë e saj si mjet për të cenuar martesën e Onurit me Lalen. Hylia arrin të bëjë për vete Fikretin dhe e bind atë të transferojë një shumë parash në llogarinë e saj. Onuri vendos të shkojë me pushime me Lalen dhe ia beson firmën Erolit dhe Filizit. Çfarë do të ndodhë kur të zbulojë se i ati ka tërhequr para nga llogaria e firmës?

Perla e Zeze – EPISODI 15

Duket se Kenani ka nisur një jetë të re me Ërmakun. Hazalli fillon të bëhet kureshtare për Nazin. Si do të reagojë Hazalli kur të mësojë që i dashuri i Ërmakut është Kenani? Vuralli hedh një hap të rrezikshëm për kompaninë.

Tre Anat – EPISODI 38

Ana Laura dhe Mariano debatojnë për shkak të Valentinit dhe raportit të saj me të. Orlando përballet ashpër me Soledadin dhe e akuzon si kriminele, pasi e ka rrëmbyer Ana Lusian. Marselo i thotë Ramiros se Ana Lusia dashuron Santiagon dhe kjo dashuri është reciproke, por Marselo Salvaterra dashuron ende Ana Letisian. Si do të zgjidhet ky trekëndësh mes një burri me personalitet të dyfishtë dhe dy motrave?

Pesë Yjet – EPISODI 20

Havo dhe Amanda takohen për të biseduar për djalin e tyre, Santiagon. Karla mërzitet kur zbulon që Sebastiani do të martohet. Fakundo e ndjek Mirandën dhe arrin që ta çojë në një vend të izoluar, por a do të arrijë t’ia mbathë ajo?

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.