Si u përjetua tërmeti në transmetim ‘Live’. Ja reagimi i gazetares së News24 | VIDEO

Përveç Top Channel që ishe në transmetim live me emisionin e tij të paradites, edhe News24 ka qenë në një emision të së njejtës fashë transmetimi gjatë lëkundjes së tërmetit në Tiranë.

Në momentin e rënies, moderatorja e emisionit “Vila 24”, për një moment e ka ruajtur qetësinë duke mbyllur transmetimin e emisionit, por teksa lëkundjet vazhduan dhe u bënë më të forta ajo ka nxituar të dali nga studio duke ndihmuar gjithashtu edhe të ftuarin e saj invalid./IMA/