08/05/2018 | Sot në serialet e Tring!

Dhoma 309 – EPISODI 140

 

Kohën e qëndrimit te shtëpia e dy të rinjve Ismete mundohet ta përdorë për të rindezur dashurinë mes tyre. Kurtullushi mundohet të rifitojë zemrën e Nilyferit pasi humbi paratë e qirasë. Songyli e lejon Nergisin të ushtrojë pasionin e saj për aktrimin dhe i kërkon që ta prezantojë me Korajin. Jeta po bëhet shumë e vështirë për Lalen dhe Onurin që mundohen të shtiren sikur janë ende të dashuruar në prani të Ismetes.

Flake pasioni – EPISODI 161

 

 

Një nga djemtë e rrugës vjedh makinën e drejtorit të bankës që ishte në mbledhje me Bajramin. Gjatë një incidenti në minierë, një grua humb jetën nga helmimi. Kerimi jep dorëheqjen nga puna si pedagog.

Dashuri e Tradhetuar – EPISODI 277

Anika zbulon gjithë lojën e pisët të nënës së saj. Ajo merr një vendim drastik duke u përpjekur të vrasë veten. Anushka është e dëshpëruar për të bijën. Anushka dhe Mona gjenden sërish në një dhomës spitali si dikur për Pradipin. Kujt do t’ia japë dorën Anika?

Përgjithmone e jotja – EPISODI 117

Infermierja Soraja nuk mund të zbatojë urdhrin e Rakelës pasi një paciente arratiset nga klinika. Diego dhe Davidi janë të pranishëm në seancën e Olvidos, që ka për qëllim ta nxjerrë nga gjendja e shokut. Angustia shkon të takojë miken e saj, Rakelën, dhe mëson për shërimin e mundshëm të Olvidos. Avokati Stefano dhe Irana festojnë. Tani ai është pronari krenar i një kazinoje.

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.