10 Vite Gazeta “Shqip”

Ishte 13 Marsi i 2006-ës, dita në të cilën grupi mediatik më i fuqishëm në vend, Top Media. do të shënonte edhe një tjetër revolucion të tijin, pikërisht hapjen e një mediumi print, atë të Gazetës “Shqip” e cila për vite me rradhë ka arritur të jetë një ndër gazetat më të lexuara në vendin tonë.

Numri i pare i gazetes Shqip, marre nga Gazetari Muhamed Veliu (FB)E pasur në brendësinë e saj, me informacion të gjerë si dhe me trajtimine e problematikave të plota, “Shqip” si një gazetë e pa varur arriti ti bëj për vetë lexuesdashësit duke arritu kështu edhe përvjetorin e saj duke i rezistuar kështu edhe internetit.

Gëzuar Ditëlindjen Shqip, nga InfoMedia Albania!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.