“100 Milionë”, Sidriti dhe Alban Hoxha 12.5 mln lekë për bamirësi

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

“Le të synojmë drejt një të ardhmeje ku ata që jetojnë në spektrin e autizmit të mos kufizohen nga asgjë, por vetëm nga dimensionet e ëndrrave të tyre”.

Kjo shprehje e Presidentit amerikan Barack Obama pak ditë më parë në ditën ndërkombëtare kushtuar fëmijëve autikë, e cila bëri fitues në lojën “100 Milionë” këngëtarin e njohur Sidrit Bejleri dhe portierin e Partizanit dhe njëherësh edhe i kombëtares, Alban Hoxha.

Këtë radhë ata të përzgjedhur nga Top Channel, morën pjesë në garë jo për të fituar disa milionë për vete si konkurrentët e tjerë, por për fëmijët autikë.

12.5 milionë lekë, të cilat u fituan të martën në mbrëmje në “100 milionë”, do t’i dhurohen Qendrës Shtetërore në Ndihmë të fëmijëve Autikë.

Marrë nga TCH

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!