Amazon Prime lancon paketën televizive falas

Amazon ka hedhur në treg një paketë televizive për klientët e shërbimit Amazon Prime në Gjermani e cila, ndryshe nga kanalet e tjera lineare televizive, ofrohet pa pagesë shtesë.

Paketa përfshin 38 kanale televizive nga transmetuesit publik ARD dhe ZDF, përfshirë 28 kanale HD, raporton revista gjermane e mediave InfoDigital.

Në kanalet HD përfshihen Das Erste, ZDF, ARTE, 3sat, ONE, ZDFneo, tagesschau24, ZDFinfo, Phoenix, ARD-alfa, KiKA, WDR, rbb, MDR, SWR, BR Fernsehen, hr-fernsehen dhe NDR Fernsehen.

WDR Fernsehen Aachen, WDR Fernsehen Bielefeld, WDR Fernsehen Bonn, WDR Fernsehen Dortmund, WDR Fernsehen Düsseldorf, WDR Fernsehen Duisburg, WDR Fernsehen Essen, WDR Fernsehen Münster, WDR Fernsehen Siegen dhe WDR Fernsehen Wuppertal do të transmetohen në rezolucionin SD.

Pas një aktivizimi falas, paketa është e disponueshme përmes aplikacionit Amazon Prime në Fire TV, iOS, Android, Smart TV dhe Apple TV./InfoMediaAlbania/