6 muaj falas në Amazon Prime nga Vodafone

Abonentët e Vodafone në Itali do të jenë në gjendje të shijojnë një 6 muaj falas në Amazon Prime.

Platforma IPTV ka njoftuar një partneritet të ri me kompanitë argëtuese

Prime Video është integruar në box-in e Vodafone TV së bashku me Netflix, YouTube, Now TV, Chili dhe Infinity.

Oferta 6-mujore është për pajtimtarët e rinj të të dy platformave, pas së cilës pajtimtarët Vodafone mund të vazhdojnë me një kosto prej 3.99 € në muaj.