Good Girls rinovohet për një sezon të katërt

GOOD GIRLS -- "Nana" Episode 308 -- Pictured: (l-r) Mae Whitman as Annie Marks, Retta as Ruby Hill, David Hornsby as Boomer, Christina Hendricks as Beth Boland -- (Photo by: Jordin Althaus/NBC)

NBC has picked up a fourth season of Good Girls, from creator Jenna Bans.

NBC ka vendosur që të rinovojë për një sezon të katërt serialin Good Girls nga Jenna Bans.

Good Girls për shkak të pandemisë së koronavirusit dhe mbylljes së produksionit, u detyrua të ndërpriste transmetimin e sezonit të tretë.

I shkruar dhe i prodhuar nga Bana, Good Girls ka protagoniste kryesore Christina Hendricks, Retta dhe Mae Whitman tre nëna të cilat të lodhura duke u përpjekur të arrijnë synimet e tyre e gjejnë veten teksa vjedhin dyqanet ushqimore të zonës. Në momentin që ato kapen nga menaxheri i një prej dyqaneve, largimi i tyre do të jetë më i vështirë se sa ato e kishin imagjinuar.

Kasti përfshin Reno Wilson, Manny Montana, Lidya Jewett, Isaiah Stannard dhe Matthew Lillard./InfoMedia Albania/