A do të kemi një reduktim të ri të orarit kufizues? Skënder Brataj: Po diskutohet për masa të tjera, pranvera është kritike

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Në një intervistë në News 24, Brataj u shpreh ndër të tjera se po diskutohet për masa të reja në vend. Sipas tij, nëse ndodh përkeqësimi i situatës, nuk do të ketë tolerime, ndërsa u shpreh se stinën e pranverës e sheh kritike.

“Ishte takim shumë pozitiv, me pjesëmarrje nga kolegë nga të gjitha vendet e botës. Terapia nuk është se ndryshon shumë nga një vend tjetër i botës. Unë e kam thënë dhe e them që të gjendet një mënyrë bashkëpunimi konkret si të ardhjes së këtyre kolegëve dhe dërgimit të kolegëve këtu për bashkëpunim.

Në dy apo tre ditët e fundit rritjet janë stabilizuar, pra po arrijmë në atë fazën e sheshtë, më pas nis zbritja. Edhe një minimum pak më pozitiv tregon menaxhim e kontroll të situatës. Po diskutohet për masa të tjera, po bëjmë të njejtën gjë si vnedet e tjera. Do të shohim së shpejti situatën dhe do vendosim. Nëse ka përkeqësim nuk mund të tolerojmë situatën. Kritike për mua është edhe pranvera”,- tha Brataj.

Burimidosja.al
Artikulli paraprakMbuloi gjithë Europën, në Shqipëri po vjen reja e madhe me rërën afrikane, rritje temperaturaturash gjatë fundjavës
Artikulli tjetërAndi dhe Jasmina thyejnë rregullat e produksionit, kapen “mat” së bashku