ABC rinovon Agents of SHIELD, Agent Carter, Once Upon a Time dhe 13 seriale të tjera!

Rrjeti amerikan ABC do të mbaje upfront-in të martën 12 maj, por disa orë më parë e ka bërë tashmë të qartë se cilët do të jenë serialet e saj që do të kthehet për sezonin 2015/2016, duke i dhënë dritën e gjelbër për rinovimin e më shumë se 16 serialeve.

Në vazhdim lista e plotë e serialeve me sezonin përkatës në produksion:

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. – Sezoni i tretë
Marvel’s Agent Carter – Sezoni i dytë
Castle – Sezoni i tetë
Once Upon a Time – Sezoni i pestë
Secrets and Lies – Sezoni i dytë
Grey’s Anatomy – Sezoni i dymbëdhjetë
black-ish – Sezoni i dytë
Scandal – Sezoni i pestë
Fresh Off the Boat – Sezoni i dytë
The Goldbergs – Sezoni i tretë
How to Get Away With Murder – Sezoni i dytë
Modern Family – Sezoni i shtatë
American Crime – Sezoni i dytë
The Middle – Sezoni i shtatë
Galavant – Sezoni i dytë
Nashville – Sezoni i katërt

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.